Iskelmätähti Laila Kinnusen sisar Ritva Kinnunen saapuu Valkealan kesäteatterin Muistojen bulevardi -näytelmän ensi-iltaan

Näytelmä käy läpi Laila Kinnusen uran tähtihetkiä. Sisarukset levyttivät yhdessä useita hittejä 1960-luvulla.

Ritva ja Laila Kinnunen esiintyivät yhdessä lähinnä radiossa, televisiossa ja levytyksillä.
Ritva ja Laila Kinnunen esiintyivät yhdessä lähinnä radiossa, televisiossa ja levytyksillä.

Valkealan kesäteatterin esittämä Muistojen bulevardi -näytelmä saa ensi-iltaansa kunniavieraakseen Ritva Kinnusen (nyk. Sammalkorpi). Hän saapuu näytelmään yhdessä tyttärensä Pauliina Yli-Suvannon kanssa.

Laila Kinnusen elämää käsittelevä näytelmä saa ensi-iltansa perjantaina 19. heinäkuuta.

Ritva Kinnunen on Laila Kinnusen vanhempi sisar. Sisarukset levyttivät yhdessä monia tunnettuja hittejä 1960-luvun alussa, kuten Pojat ja Rinnakkain. Duona he esiintyivät radiossa, televisiossa ja levyillä.

Musiikkiuransa Ritva Kinnunen aloitti vuonna 1959 laulamalla Pentti Tiensuun orkesterissa. Myöhemmin hän siirtyi solistiksi Kullervo Linnan orkesteriin.

Laulajan ensimmäinen hitti oli Edith Piafin tunnetuksi tekemä kappale Milord, jonka hän esitti myöhemmin myös elokuvassa Tähtisumua.

Ritva Kinnunen lopetti esiintymisen 1960-luvun puolivälissä. Sen jälkeen hän toimi WSOY:n mainossihteerinä 30 vuoden ajan.

Muistojen bulevardi -näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Virve Mattila. Se käy läpi Laila Kinnusen tähtihetkiä kouluajoista hänen uransa päätökseen asti.

Näytelmän esitykset jatkuvat 11. elokuuta asti.