Ukulele haltuun: Tilinteon aika

Ukulelemuskarin viimeinen varsinainen kokoontuminen on ohi, ja on tilinteon aika.

Mitäpä tuota kaunistelemaan: Nollasta aloittaneen toimittajatädin saalis on laiha — muutama kipale sinne päin soitettuna. Soittajan hiukset ovat parissa kuukaudessa harventuneet ja harmaantuneet, ja tupakkaa on palanut kartonkikaupalla, noin niin kuin vertauskuvallisesti.

Kurssin loppua kohti soittajan mieli on kuitenkin ollut nousukiidossa. Viimeisellä muskarikerralla yhteissoitto sujui hämmentävän hyvin ja kuulosti ihan musiikilta. Ei ole vain soittokipinää, on jo keskisuuri​ roihu.

Videolle tallentui kotona sitä samaa kuraa kuin ennenkin. Kehtaan silti esittää julkisen kutsun kevätkonserttiin, jossa me aikuismuskarilaisetkin soitamme yhden kappaleen. Meitä on paljon, ja minut asemoidaan takariviin.

Konsertti alkaa Kouvola-talon Simelius-salissa 24.5. kello 18.30.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.