Kuusankoskella avannut plastiikkakirurgian klinikka vastaa kysyntään

Jussi Lopperi

Mediluxin toimitusjohtaja Päivi Tylli avasi plastiikkakirurgian klinikan tällä viikolla Kuusankoskella. Ensi viikolla avataan toimipiste Vaasassa.
Mediluxin toimitusjohtaja Päivi Tylli avasi plastiikkakirurgian klinikan tällä viikolla Kuusankoskella. Ensi viikolla avataan toimipiste Vaasassa.

Kuusankoskella avasi tiistaina plastiikkakirurgian klinikka.

Kauneusklinikka Medilux on Päivi Tyllin johtama yritys, joka tarjoaa kauneuskirurgisia toimenpiteitä ja esteettisiä pientoimenpiteitä. Hinnastossa ovat esimerkiksi rintojen suurennus, rasvaimu, kasvojenkohotus, botox-hoito, nenämuotoilu ja peniksen pidennysleikkaus.

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Päivi Tylli sanoo, että ajatus esteettistä kirurgiaa tarjoavan yrityksen perustamisesta Kouvolan seudulle lähti kysynnästä. Hän työskenteli aiemmin muutaman kuukauden ajan helsinkiläisessä alan yrityksessä.

— Siellä ollessa tuli pyyntöjä, että plastiikkakirurgian yritys perustettaisiin tänne seudulle.

Medilux avasi ovensa Kuusankoskella Kauppakatu 2:ssa. Samoissa tiloissa toimii parturi-kampaamo Salon Couture.

Tyllin lisäksi Mediluxissa työskentelee Anna Hämäläinen. Molemmat uudet yrittäjät ovat edelleen varsinaisessa leipätyössään Kouvolan kaupungilla: he työskentelevät kotihoidon esimiehinä.

— Normaalisti teen töitä edelleen kaupungilla aamusta iltaan, ja siirryn loppuillaksi yritykseen. Päätavoite on, että jonakin päivänä pystyn jättäytymään päätoimiseksi yrittäjäksi, Tylli kertoo.

Hän uskoo, että kun samoissa tiloissa on perinteinen parturi-kampaamo, myös esteettisen kirurgian on varsin helppo tulla esille asiakkaiden tietoon.

Molemmilla Mediluxin yrittäjillä on ammattikorkeakoulutus: Tylli on sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja Hämäläinen geronomi.

Kun asiakas on käynyt läpi henkilökohtaisen konsultaation, leikkaukset suorittaa plastiikkakirurgi Mare Malva Tallinnassa.

— Hänellä on oma klinikka Tallinnassa. Käymme Kouvolassa konsultaatioissa läpi kaikki riskit ja myös sen, ovatko asiakkaan odotukset ja toiveet realistisia, Päivi Tylli sanoo.

Hän korostaa, että kaikessa mennään asiakkaan terveys edellä.

— Plastiikkakirurgialle on paljon kysyntää. Tyypillisin asiakas on keski-ikäinen nainen. Myös nuoria naisia on jonkin verran. Miesten osuus kasvaa vuosi vuodelta.

Tyllillä uskoo alan kasvuun. Ensi tiistaina avautuu Mediluxin toimipiste Vaasassa.

— Haku on päällä myös Joensuussa, Kuopiossa ja Oulussa.

Medilux toimii franchising-periaatteella. Jos uusiin kaupunkeihin löytyvät yrittäjät, toimivat he Tyllin alaisuudessa.

— En ole miettinyt liikevaihtotavoitteita, mutta tietysti selvät kasvutavoitteet yrityksellä on.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.