Pakettiauto paloi korjauskelvottomaksi Rekolassa – ”Omistaja ehti peruuttaa pihasta, sitten tuli jo liekkejä konepellin alta”

Pakettiauto paloi korjauskelvottomaksi sunnuntaina Rekolassa Kuusankoskella. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 12 aikaan.

Palokunnan saapuessa paikalle auto oli jo ilmiliekeissä. Auton omistaja oli kaikeksi onneksi saanut siirrettyä auton pois kotitalonsa läheisyydestä.

— Omistaja oli tullut autolla pihaan ja huomannut, että auto käryää. Hän oli ehtinyt peruuttaa sen tielle. Sitten olikin jo tullut liekkejä konepellin alta, paloesimies Janne Toikkanen Kymenlaakson pelastuslaitokselta sanoo.

Toikkanen kertoo, että auto oli hankala sammutettava palokunnalle. Polttoainepumppu pumppasi lisää polttoainetta maahan, mikä haittasi sammuttamista.

Palokunta käytti auton sammuttamiseen vettä ja vaahtoa. Auton syttymissyystä ei ole tietoa. Muut lähipiirin talot saatiin suojattua palolta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.