Jari Lindströmin kirjailijavierailu Kuusankoskella on peruttu – Tapahtuma siirtyy verkkolähetykseksi, yleisö voi esittää kysymyksiä Facebookissa

Dekkarikilpailun tulokset julkistetaan verkossa tämän viikon lauantaina.

Jussi Lopperi

Jari Lindström julkaisi muistelmansa aiemmin tänä vuonna. Arkistokuva.
Jari Lindström julkaisi muistelmansa aiemmin tänä vuonna. Arkistokuva.

Entisen työministerin Jari Lindströmin kirjailijavierashaastattelu ja yleisötilaisuus Kuusankoskitalolla tiistaina 13.10. on peruutettu. Asiasta tiedottaa Kouvolan kaupunki. Tilaisuuden oli määrä alkaa kello 17.30.

Peruuntunut yleisötilaisuus korvataan suoralla verkkolähetyksellä Vimeo-videopalvelussa. Haastattelutallenne on nähtävillä samassa osoitteessa pari viikkoa.

Tilaisuus on vuorovaikutteinen tapahtuma, jossa etänä oleva yleisö voi esittää kysymyksiä Lindströmille muun muassa Facebookin kautta. Lindströmiä haastattelee Kouvolan kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtaja Jenny Hasu (kesk.).

Myös dekkarikilpailun tulokset verkkoon

Kouvolan Dekkaripäivät peruttiin elokuussa koronaviruksen vuoksi. Dekkarikirjoituskilpailun tulokset ja kirja julkistetaan verkkotilaisuutena tämän viikon lauantaina 10.10. kello 12 alkaen.

Ohjelma kestää noin puoli tuntia. Tilaisuudessa kuullaan puheenvuoroja sekä videotervehdys voittajanovellin kirjoittajalta. Tilaisuudessa julkistetaan myös uusi dekkarinovellin kirjoituskilpailu, jonka teema on näkymätön vihollinen.

Tilaisuus on katsottavissa Kouvolan kaupungin YouTube-kanavalla.