KMC:n Nieminen ja Näppi vedossa Siilinjärven radalla

SM-motocrossin toinen kisaviikonloppu kaasuteltiin Siilinjärvellä Hamulan hiekkaradalla. Kilpailuisäntä Siilinjärven Vesa oli laittanut jälleen yhden maan parhaista kilpailunäyttämöistä mahtavaan kilpailukuntoon.

Lauantai oli Kouvolan MC:n juniorikuskien päivä. KMC:ltä tulessa olivat MXJ-luokassa Mauno Nieminen, 14, ja Joonas Näppi, 15. Nieminen ja Näppi niittivät hienoa menestystä. Luokan nopein oli Nieminen ja toinen oli Näppi.

Sunnuntaina kilpailujen alkaessa alkoi taivaalta tulla reilusti vettä, mikä toi lisämausteen kilpailuun. MX2-luokassa Tatu Junnolan, 16, epäonneksi hän kilkkasi kilpakumppanin kanssa sillä seurauksella, että kaverin pyörän jalkatappi meni Junnolan ajosaappaasta läpi ja Junnolan varsinaiset kisaerät jäivät ajamatta.

Nieminen ajoi tasaiset erät sijoilla 13 ja 11. Näppi ajoi ensimmäisessä erässä hienosti seitsemänneksi, mutta toinen erä loppui keskeytykseen.

Seuraava SM-osakilpailu kaasutellaan 8.—9. heinäkuuta Karkkilassa. 

| KS

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.