Kouvolassa kuntosalilaitteita valmistava yritys laajensi toimintaansa — Ironfit osti heinolalaisen Power Profilen

Ironfit toimittaa laitteita kuntosaleihin Suomessa ja Saksassa.

Lukas Pearsall

Ironfitin yrittäjä Mika Forsström lähti veljensä kanssa alalle, kun heiltä pyydettiin erikokoisille ihmisille räätälöityjä kuntosalilaitteita.
Ironfitin yrittäjä Mika Forsström lähti veljensä kanssa alalle, kun heiltä pyydettiin erikokoisille ihmisille räätälöityjä kuntosalilaitteita.

Ironfit oy on ostanut heinolalaisen Power Profile -yrityksen liiketoiminnan. Ironfit on Kouvolassa ja Heinolassa toimiva yritys, joka valmistaa kuntosalilaitteita Ummeljoella Kouvolassa.

— Päädyimme ostolla kasvattamaan kotimaisten kuntosalilaitteidemme markkina-asemaa, kertoo Ironfitin toimitusjohtaja ja omistaja Mika Forsström.

Elokuun alusta lähtien Ironfit kauppaa siis omien laitteidensa lisäksi Power Profilen kotimaisia Normann-kuntosalilaitteita. Yritys ryhtyy myös maahantuomaan espanjalaisyritys BH-Fitnessin laitteita, joita Power Profile toi aiemmin Suomeen.

Toiminta alkoi maahantuonnilla ja räätälöinnillä

Ironfit aloitti toimintansa ensin kuntosalilaitteiden maahantuonnilla. Yrityksen omistavat veljekset Mika ja Pauli Forsström päätyivät myös valmistamaan laitteita Suomessa, koska heiltä tiedusteltiin paljon kuntosalilaitteiden räätälöintiä.

— Meiltä kysyttiin paljon kuntosalilaitteita erikokoisille henkilöille.

Ironfitillä on tällä hetkellä kolme työntekijää ja Power Profilen oston myötä työntekijöiden määrä nousee seitsemään. Yrityksellä on esittelypiste Kouvolassa.

— Kuntosalilaitteet ovat sen hintaisia, että asiakkaat usein haluavat testata ne ennen ostopäätöstä.

Suomalaista käsityötä

Ironfitin kuntosalilaitteiden osat ovat kotimaista alkuperää. Esimerkiksi laitteiden rungot on tehty käsityönä suomalaisesta teräksestä.

Yritys on toimittanut laitteita kuntosaleihin ympäri Suomen ja myös Saksaan. Kouvolassa Ironfitin asiakkaita ovat muun muassa hyvinvointikeskus Aktiivi ja kuntosali Geby.

— Tulevaisuudessa aiomme mahdollisesti laajentaa enemmän ulkomaille. Aloittaisimme sen ehdottomasti Saksasta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut