Tilaajalle

Tiesitkö mitä söit, kun tilasit lihaa ravintolassa? — Vaikka moni kouvolalainen ravintola tarjoilee kotimaista lihaa, muutakin lautaselta löytyy

Mysteerilihaa ei kohta voi tarjoilla kouvolalaisissa ravintoloissa. Toukokuusta alkaen ravintoloiden pitää ilmoittaa tuoreen lihan alkuperä kirjallisesti.

Lumikki Haaja

Tuoreen lihan alkuperä pitää toukokuusta alkaen ilmoittaa ravintoloissa kirjallisesti. Satu Siekkeli varmistaa ravintola Nevillen käyttämän naudan alkuperämaan.
Tuoreen lihan alkuperä pitää toukokuusta alkaen ilmoittaa ravintoloissa kirjallisesti. Satu Siekkeli varmistaa ravintola Nevillen käyttämän naudan alkuperämaan.

Ravintolan Nevillen yrittäjä Satu Siekkeli koppaa ravintolakeittiön kylmäkoneen uumenista kokonaisen naudanfileen kuin vauvan syliinsä.