Pika-aituri Lakka johti SM-moniottelua — seiväshyppy epäonnistui

Korialta lähtöisin oleva Kouvolan Urheilijoiden kasvatti Elmo Lakka kilpaili viikonloppuna moniotteluiden SM-hallikisoissa Kuortaneella.

Jyväskylän Kenttäurheilijoita edustava ja tulevan kesän EM-kisoihin Amsterdamiin valittu Lakka sijoittui seitsenottelun lopputuloksissa neljänneksi yhteispistein 4810.

Lakka johti ottelua sunnuntaina 60 metrin aitojen jälkeen, mutta seiväshyppy jäi sen verran vaisuksi, että 1000 metriä hän juoksi enää puolitosissaan.

— Olen hypännyt 340, ja nyt meni 280. Olisin juossut 1000 metriä kovempaa, jos seiväs olisi mennyt paremmin, Lakka tuumi.

Miesten seitsenottelu päättyi Oriveden Ponnistuksen Juuso Hassin voittoon. Hän vei mestaruuden pistein 5352, joilla olisi tullut 22-vuotiaissa Elmo Savolan vanavedessä SM-hopeaa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.