Kouvolan nuorkauppakamari etsii kilpailuun menestyviä vientiyrityksiä

Kouvolan nuorkauppakamari etsii viennissä menestyviä yrityksiä Kouvolasta ja Iitistä osallistujiksi alueensa Vientitykki-kilpailuun.

Kilpailualueeseen kuuluvat Kouvolan ja Iitin lisäksi Hamina, Heinola, Hämeenlinna, Imatra, Kotka, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Mäntsälä, Pieksämäki, Riihimäki ja Savonlinna.

Viime vuonna palkinto myönnettiin hollolalaiselle Suomen kotikylmiölle, joka valmistaa kylmälaitteita kotitalous- ja ammattikäyttöön.

Kouvolalaisista yrityksistä on palkittu kilpailussa aiemmin muun muassa CTS Engtec ja Lumon.

— Kilpailu on hieno tilaisuus nostaa esiin paikallisia viennissä menestyneitä yrityksiä. Kilpailussa yrityksen koko ei määrittele menestystä, toteaa Kouvolan nuorkauppakamarin projektivastaava Essi Kortesalo tiedotteessa.

Kilpailuun voi osallistua 10.9. saakka täyttämällä verkossa hakemuksen. Osallistua voi jokainen kilpailualueella toimiva vientiyritys, joka ei ole vielä saanut Vientitykki-palkintoa.

Palkinto jaetaan Kouvolassa järjestettävässä kansainvälisessä Railforum 2017 –tapahtumassa 28. syyskuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.