Hellevi Kunnas valittiin Kouvolan uudeksi talousjohtajaksi

Katja Juurikko

Kaupunginjohtaja Marita Toikan vieressä seisova Hellevi Kunnas on Kouvolan uusi talousjohtaja. Kunnas osallistui viime lokakuussa taloussuunnittelupäällikkönä vuoden 2018 talousarvioesityksen julkistukseen.

Kouvolan kaupunginhallitus perusti maanantaina uuden talousjohtajan viran 1. huhtikuuta alkaen. Samalla hallitus päätti siirtää virkaan kaupungin nykyisen taloussuunnittelupäällikön Hellevi Kunnaksen.

Talousjohtajan viran tarkoituksena on kaupungin talousprosessin ja konsernipalvelujen talouspalvelujen johtaminen sekä kehittäminen.

Talousjohtajan kokonaispalkaksi tulee 6 500 euroa kuukaudessa.

Nykyinen taloussuunnittelupäällikön virka lakkautetaan huhtikuun 30. päivä.

Muutos liittyy nykyisen talous- ja rahoitusjohtajan viran lakkautukseen ja Tuukka Forsellin siirtämiseen apulaiskaupunginjohtajan virkaan huhtikuun alussa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat