Erityislapsille järjestyi oma aamupäivä Tykkimäki Action Parkiin

Katja Juurikko

Viime lokakuussa avattu Tykkimäki Action Park on osoittautunut menestykseksi.
Viime lokakuussa avattu Tykkimäki Action Park on osoittautunut menestykseksi.

Erityislapset ja -nuoret täyttävät Prismakeskuksessa sijaitsevan Tykkimäki Action Parkin ensi lauantaina. Heille on varattu oma aika kello 10:stä 12:een ennen puiston varsinaista avautumista.

Kouvolan vammaisjärjestöjen yhdistyksen toiminnanjohtaja Katja Valkeinen kertoo erään yhdistyksen jäsenen ehdottaneen asiaa kevään alussa. Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen tarttui heti ajatukseen.

Pasanen lupasi myös, että jokaisen lapsen mukana pääsee vanhempi tai muu avustaja ilmaiseksi sisään. Lisäksi päätettiin, että yhdistys maksaa noin puolet kahden tunnin rannekkeiden hinnasta.

Puiston varaamiseen vaadittiin vähintään 30 ilmoittautumista. Kiinnostus ylitti odotukset: lauantaina paikalle on tulossa noin 120 lasta huoltajineen.

— Olemme saaneet valtavasti palautetta, että tämä on upeaa. Moni perhe on kertonut, että alhainen hinta mahdollistaa isommankin perheen osallistumisen, Valkeinen sanoo.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.