Mamban pointit SaiPa—KooKoo-pelistä: KooKoo SaiPan iholla kuin hyttyset lenkin jälkeen

Kouvolan Sanomien jääkiekkoasiantuntija Mikko Mattila on innoissaan KooKoon hienosta avauksesta.

+ Showmies Juha Järvenpäältä huikea paluu kirkkaisiin Liiga-valoihin. Vuoden pelitauko on menneisyyttä ja Järvenpää on valmis antamaan KooKoolle mahdollisuuden voittaa joka ilta.

+ KooKoo oli mielettömän aktiivinen kiekon menetysten jälkeen. Nopean paineistuksen ansiosta syntyi muun muassa Savilahden 0—4-maali, ja muutenkin KooKoo oli SaiPan iholla kuin hyttyset heinäkuisen hikilenkin jälkeen.

+ KooKoo oli yksinkertaisesti SaiPaa parempi pelin jokaisella osa-alueella. Kuten KooKoo-fanit lauloivat, KooKoolla oli kentällä miehiä ja SaiPalla poikia.

+ KooKoon onnistujien lista on pitkä ja Kisapuistosta napatun voiton arvo henkisellä tasolla on jopa tärkeämpi kuin kolme sarjapistettä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.