Mamban pointit KooKoo—SaiPa-pelistä: Lappeenranta hiljeni koko joukkueen panoksella

Mamban pointit KooKoo—SaiPa-pelistä: Lappeenranta hiljeni koko joukkueen panoksella

Kouvolan Sanomien jääkiekkoasiantuntija Mikko Mattila kehuu niin KooKoon yksilösuorituksia kuin yhteispeliä.

+ Kolmannen erän ensimmäistä kahdeksaa minuuttia lukuun ottamatta KooKoolla oli homma hanskassa ja hanskat tiukasti kädessä.

+ Kapteeni Toni Kähköseltä huima yksilösuoritus 3—0-maalissa. Kis kis, nätti chippi, pikku spurtti ja tarkka laukaus alapesään.

+ Mikko Virtasen henkilökohtainen panos alivoimalla. Toisen erän SaiPan 5—3-ylivoimalla kaksi isoa ja yksi pieni kiekon blokkaus. Juuri tällaiset kropan likoon laittamiset eivät näy tilastoissa, mutta ovat pelin kulminaatiopisteitä.

+ Taisteleva KooKoo hiljensi Lappeenrannan ja räjäytti Kouvolan ennen kaikkea koko joukkueen panoksella. Kuusi pinnaa kauden avausviikonlopusta antaa hyvät askelmerkit jatkaa kautta mieli kirkkaana.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.