Kertamatkan mobiililippu on kesän uutuus Kouvolan joukkoliikenteessä

Kesäaikataulut astuvat voimaan 3. kesäkuuta. Mobiilikertalippu lanseerataan kesän aikana.

Katja Juurikko

Joukkoliikenteen kesäaikataulut astuvat voimaan parin viikon kuluttua. Arkistokuva.
Joukkoliikenteen kesäaikataulut astuvat voimaan parin viikon kuluttua. Arkistokuva.

Kouvolan joukkoliikenteen linja-autoissa otetaan kesän aikana käyttöön kertalippu mobiililippuna. Kertakäyttölipun voi hankkia älypuhelimen sovelluksella. 

Kouvolan joukkoliikenteen kesäaikataulut astuvat voimaan maanantaina 3. kesäkuuta. Kesän liikennöintiaikataulujen viimeinen voimassaolopäivä on 7. elokuuta.

Talvikauteen verrattuna aikataulumuutoksia on tullut jonkin verran. Vuorotarjonta supistuu, koska koulupäivävuorot jäävät kesäloman ajaksi tauolle.

Joillakin reiteillä kesäkausi tuo lisää vuoroja. Näitä reittejä ovat esimerkiksi linja 8 Kaipiaisiin, linja 12 Tykkimäkeen ja linja 15 Verlaan ja Repovedelle. Verlan ja Repoveden vuorot ajetaan samoilla aikatauluilla ja reiteillä kuin edelliskesänä.

Bussiaikataulut verkossa

Kesän uudet bussiaikataulut voit käydä katsomassa täältä. Aikataulut tulevat näkyviin myös Kouvolan reittioppaassa 22. toukokuuta alkaen. Haun päivämäärän on osuttava kesäkaudelle. Painettuja aikatauluvihkoja voi noutaa viikosta 22 alkaen bussimatkatoimistosta, linja-autoista ja kaupungin yhteispalvelupisteestä ja viikosta 23 lähtien myös Kouvolan kirjastoista.  

Aikatauluvihko on uudistunut ja esittelee linjat linjanumeroittain. Linjoista on mukana myös kartta.

Waltti-asiakaspalvelupiste on bussimatkatoimistossa osoitteessa Torikatu 2. Toimisto on avoinna kesäaikaan arkisin kello 8.30-17.30

Lisätty uutiseen tieto 22.5. klo 14.40, että painettuja aikatauluvihkoja voi noutaa viikosta 22 lähtien.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset