KSO:n happy hour alkaa tänään Kouvolassa — illan viimeisinä tunteina tupla-ale

Katja Juurikko

KSO:n happy hour alkaa tänään.
KSO:n happy hour alkaa tänään.

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) pyrkii vähentämään ruokahävikkiään happy hourilla, joka alkaa tänään maanantaina. Punalaputetuista elintarvikkeista saa viimeisinä aukiolotunteina tupla-alennuksen.

Punalaputuksella tarkoitetaan vanhenemassa olevien tuotteiden alennustarraa. KSO:n myymälöissä punalappujen alennusprosentti on normaalisti 30. Ilta-alen aikaan punalaputetuista elintarvikkeista saa alennusta 60 prosenttia.

Ilta-alen saa KSO:n Prismoista, S-marketeista, Saleista sekä ABC-liikennemyymälöiden yhteydessä toimivista marketeista ja Saleista. Alekäytäntö vaihtelee ketjuittain. Prismoissa, S-marketeissa ja Sale-myymälöissä tupla-alennuksen saa myymälän viimeisenä aukiolotuntina. ABC-liikennemyymälän yhteydessä toimivassa marketissa tai Salessa alennuskäytäntö on voimassa kaikkina päivinä kello 21—24.

Kouvolan Sanomat uutisoi elokuussa, että happy hourilla pyritään saamaan mahdollisimman suuri osa elintarvikkeista kaupaksi. KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen kertoi aiemmin, että varsinkin tuoretuotteissa hävikki vaihtelee myymälöittäin.

— Emme pysty tietenkään lupaamaan happy hourin ajaksi mitään tiettyä valikoimaa. Siellä on tarjolla tuotteita, mitä kussakin myymälässä sattuu olemaan valikoimissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.