Jari Sillanpään esiintyminen Kouvolassa epävarmaa — Huumekohu vaatii selvityksen

Tapahtumajärjestäjä on pyytänyt artistilta vastauksia kohun vaikutuksista. Ensi viikolla tiedetään esiintyykö Sillanpää Kouvolassa heinäkuussa järjestettävällä Iskelmäkesä-festivaalilla.

kai skyttä

Jari Sillanpään esiintyminen Kouvolassa ensi kesänä on vaakalaudalla.
Jari Sillanpään esiintyminen Kouvolassa ensi kesänä on vaakalaudalla.

Alkuperäisten suunnitelmien mukaan Jari Sillanpää on yksi Kouvolan Kirkkopuistossa 6.–7. heinäkuuta järjestettävän Iskelmäkesä-kaupunkifestivaalin artisteista.

Sillanpään joutuminen kohun keskelle huumeiden käytön takia vaarantaa hänen esiintymisensä tapahtumassa, kertoo tapahtumajärjestäjä N.C.D. Production oy:n vastaava tuottaja Hannu Haljala.

— Olemme pyytäneet Sillanpäältä vastinetta siihen, miten tämä vaikuttaa tekemäämme sopimukseen esiintymisestä festivaalilla. Meillä on luvattu vastaus ensi viikolla, joten viikon päästä tiedämme onko tällä vaikutuksia ja minkälaisia.

Haljalan mukaan ennen Sillanpään puolelta tulevaa vastausta on mahdoton varmistaa hänen esiintymistään useassa kaupungissa järjestettävällä Iskelmäkesä-festivaalilla.

— Jonkinlaisia vaikutuksia kohulla varmaankin on, mutta mahdollisista esiintymisten peruuttamisista en osaa sanoa ennen kuin saamme vastauksia.

Festivaali tulee joka tapauksessa

Hän kertoo, että tapahtumajärjestäjä luonnollisesti olettaa sopimusosapuolten kykenevän noudattamaan tehtyä sopimusta tavanomaisten käytäntöjen mukaisesti.

— Kuten aina, jos artisti on sairas tai kykenemätön hoitamaan sovittuja esiintymisiä, hänen on toimitettava lääkärintodistus.

Haljala sanoo, että vasta ensi viikolla tiedetään varmasti Sillanpään Iskelmäkesä-festivaaleilla esiintymisen kohtalo.

— Koko festivaalia tämä ei uhkaa, vaan Iskelmäkesä nähdään joka tapauksessa Kouvolassa heinäkuussa.

Luetuimmat