Kouvolalaisvoimin luodun Höppänätontun joulukalenteri -ohjelmaa katsottiin Sohvaperunoissa — Jaksossa esiintyi myös Remu Aaltonen

Höppänätonttu ihastutti ja nauratti Ylen Sohvaperunoiden katsojia. AlfaTV:llä pyörivää Höppänätontun joulukalenteria oli tarjottu Ylellekin. Sieltä kuitenkin ilmoitettiin, että kiinnostuksesta huolimatta he haluavat jatkaa omaa joulukalenteriperinnettään.

Katja Juurikko

Höppänätontun 16 vuotta sitten hahmotellut Renne Karppinen on pitkän linjan viihdealan ammattilainen. Hän uskoo Höppänätontun esiinmarssiin TV:ssä ja valkokankaalla.
Höppänätontun 16 vuotta sitten hahmotellut Renne Karppinen on pitkän linjan viihdealan ammattilainen. Hän uskoo Höppänätontun esiinmarssiin TV:ssä ja valkokankaalla.

Kouvolalaisen mainostoimiston Same-Eyesin toteuttama Höppänätontun joulukalenteri oli Ylen Sohvaperunat-ohjelman listalla viime perjantaina. Renne Karppisen luoma ja näyttelemä hahmo ihastutti ja nauratti Sohvaperunat-ohjelman osallistujia.

Sohvaperunoissa kuvataan, kun eri perheet, pariskunnat ja kaveriporukat katsovat yhdessä tv:tä. Ohjelman ydin ovat osallistujien kommentit ja reaktiot eri tv-ohjelmiin.

— Mä en tiedä, tykkäänkö mä tästä, yksi sohvaperunoista kommentoi.

Höppänätontun hymyjumppa sai monet sohvallaistujat kuitenkin mukaansa.

— Kaikkea jumppaa pitää kokeilla ainakin kerran, oululainen Maicci sanoi.

Hämmästys oli suuri, kun ruutuun Höppänätontun kaveriksi ilmestyi muusikko Remu Aaltonen.

— Huh huh. Värejä, musiikkia, valoja, yksi Sohvaperunoiden osallistujista summasi.

Sohvaperunat-jakson voit katsoa Yle-Areenasta. Höppänätonttu on jakson loppupuolella.

Kouvolan Sanomat kirjoitti Höppänätontun joulukalenterista marraskuussa. Jutun voit lukea tästä.

Same-Eyes tarjosi joulukalenteriaan muun muassa Ylelle. Sieltä kuitenkin ilmoitettiin, että kiinnostuksesta huolimatta he haluavat jatkaa omaa joulukalenteriperinnettään. Sarja esitetään AlfaTV:ssä.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset