Kouvolan ja Kotkan väliset junavuorot korvataan maanantaista lähtien linja-autoilla kahden viikon ajan

Tarjonta pysyy samana eli jokainen junavuoro korvataan linja-autolla.

Lukas Pearsall

Taajamajunat eivät kulje Kouvolan ja Kotkan välillä kahteen viikkoon Kotkan Hovinsaaren ratatöistä johtuen. Arkistokuva. 
Taajamajunat eivät kulje Kouvolan ja Kotkan välillä kahteen viikkoon Kotkan Hovinsaaren ratatöistä johtuen. Arkistokuva. 

Kouvolan ja Kotkan väliset junavuorot korvataan maanantaista lähtien kahden viikon ajan linja-autoilla. Poikkeusjärjestely toteutetaan Kotkan Hovinsaaren ratapihan muutostöiden takia.

Linja-autot lähtevät Kotkassa asemarakennuksen edestä. Kouvolassa linja-autojen lähtöpaikka on asemarakennuksen ja 1-raiteen välissä, laiturin itäpäässä. Kyminlinnan ja Paimenportin seisakkeiden pysähdyspaikka on tien varren bussipysäkeillä, Kyminlinnassa seisakkeen kohdalla ja Paimenportissa Kotkantien bussipysäkillä.

Poikkeusjärjstely on voimassa 6.-19. elokuuta.

—Tarjonta pysyy samana eli jokainen junavuoro korvataan linja-autolla, logistiikan viestintäpäällikkö Taina Kuitunen VR:ltä kertoo. Linja-autojen aikataulut kuitenkin poikkeavat junien aikatauluista.

Lisätietoa lähtevistä vuoroista saa VR:n nettisivuilta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet