Kouvolassa minuutin mittainen sähkökatko sunnuntain ja maanantain välisenä yönä – alueella asuu 13 500 kouvolalaista

Kouvolassa on juhannuksen jälkeisen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä noin minuutin kestävä sähkökatko sähkönjakelussa, kertoo KSS Verkko tiedotteessaan.

Sähkökatkon syynä on Vahteronmäen sähköaseman saneeraus.

— Sähköaseman uusimisen myötä tehdään poikkeuksellisia kytkentätöitä, jotka aiheuttavat noin minuutin mittaisia katkoja Kouvolan alueella, mutta vain yhden katkon per asiakas. Yhdellä alueella tehdään vain yksi katko, jonka jälkeen siirrytään alueella eteenpäin, kertoo käyttöpäällikkö Kai Kuvaja KSS Verkosta.

Katkot toteutetaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 26. kesäkuuta kello kahden ja viiden välillä. Sähkönjakelu katkeaa lyhyeksi aikaa noin 13 500 asukkaalta.

Sähkökatkosalueita ovat muun muassa Käpylä, Sarkola, Eskolanmäki, Kankaronmäki, Kiehuva, Kullasvaara, Hyppälä, Aitomäki, Perämaa, Rautakorpi, Kattelus, Alapää, Lopotti, Havukka ja Ojamaa sekä osa Kaunisnurmea, Töröstinmäkeä ja Rekolaa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.