Starbox-bloggarit tarjoilevat viikonloppuun alkupalat, pääruoan ja jälkiruoan: ahvenkeittoa, thaikanaa ja mansikka-raparperipiirakka

Herkuttelijat-blogi

Aasialainen ruoka on ollut lähellä Hertta Pauliina Puumalaisen sydäntä jo kauan.

Heinäkuun viimeinen viikonloppu kolkuttelee ovella, ja Starboxin bloggareiden avulla voi rakennella itselleen vaikkapa kolmen ruokalajin illallisen.

Kotkaan juuri muuttanut Anette Kokko oli käynyt kalassa, ja hän kertoo Fashionette-blogissaan, että mukaan tarttui muutama mökillä savustettu ahven. Niistä sai maukkaan keiton, jonka reseptin hän haluaa jakaa muillekin.

Fashionette-blogi

Ahvenkeittoon saa vielä lisämakua savustetuilla kaloilla.

Tämän tarjoiluehdotuksen pääruokana voisi olla thaimaalaisiin ruokiin ihastuneen Hertta Pauliina Puumalaisen Herkuttelijat-blogissa vinkkaama panang curry kanalla. Curryn voit valmistaa esimerkiksi kanasta, kalasta, porsaan tai naudan lihasta, äyriäisistä tai kasviksista.

Jannen Keittiössä-blogi

Mansikka-rapaperipiirakka on vaivaton kesäherkku.

Janne Kujala kruunaa tämän ruokapaletin tarjoilemalla Jannen Keittiössä vinkin herkulliseen ja kesäiseen mansikka-raparperipiirakkaan. Piirakan maku paranee Jannen mukaan entisestään, kun se saa olla yön yli jääkaapissa.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.