Poliisit-sarjan toinen Kouvola-jakso televisiossa maanantaina

Lumikki Haaja

Tommi Knaapila ja Petri Karonen nähdään toista kertaa televisiossa maanantaina. Loput kaksi jaksoa esitetään syksyllä. Arkistokuva.
Tommi Knaapila ja Petri Karonen nähdään toista kertaa televisiossa maanantaina. Loput kaksi jaksoa esitetään syksyllä. Arkistokuva.

Poliisit-sarjan toinen Kouvolassa tapahtuva jakso esitetään televisiossa maanantai-iltana. Kouvolalaispoliisit Tommi Knaapila ja Petri Karonen nähdään Jim-kanavalla kello 20.30.

Maanantain jakson trailerissa Karonen ja Knaapila jututtavat poikaryhmää, jotka polttavat kannabista puistossa Kouvolan keskustassa. Poliisit tutkivat poikien reput, mutta eivät löydä huumausaineita.

Yhdestä pojista on kuitenkin tehty etsintäkuulutus, joten poliisit ottavat hänet mukaansa. Toiselle pojalle poliisit kirjoittavat sakon murtovälineen hallussapidosta.

Poliisit-sarja

Sarjan yhdeksättä tuotantokautta esitetään Jim-kanavalla.

Kouvolalaispoliisit ovat mukana neljässä jaksossa, kahdessa kevätpuolella ja kahdessa syksyllä.

Kevään toinen jakso esitetään 20. maaliskuuta. Ensimmäinen esitettiin 15. helmikuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.