Kymsote: Kymenlaaksossa kolme uutta varmistettua koronavirustartuntaa – Kouvolassa tartunnan saaneiden määrässä ei muutosta

Suomessa on THL:n mukaan 45 uutta varmistettua tartuntaa.

Lukas Pearsall

Koronavirustartuntojen määrä on pysynyt samana Kouvolassa.
Koronavirustartuntojen määrä on pysynyt samana Kouvolassa.

Kymenlaaksossa on todettu tiistaihin mennessä Kymsoten tilaston mukaan kolme uutta varmistettua koronavirustartuntaa. Tartunnansaaneiden määrä on Kymenlaaksossa 32.

Lisäksi Kymsote on tehnyt tarkistuslaskennan kaikista alueella todetuista tapauksista. Lisäystä kokonaismäärään on yksi tautitapaus.

Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kolme potilasta eli yksi enemmän kuin maanantaina.

THL:n tiistaina päivitettyjen tilastojen mukaan Kymenlaaksossa on 34 varmistettua koronavirustartuntaa. Kouvolassa sairastuneiden määrä on edelleen 19. Kotkassa on varmistettuja koronavirustartuntoja THL:n mukaan yhdeksän.

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. Eroavuuksien pääasiallinen syy on, että THL:n tilastoissa näkyy muualla hoidettuja, kirjoilla Kymenlaaksossa olevia potilaita.

Koko maassa 4 740 sairastunutta

Suomessa on THL:n mukaan yhteensä 4 740 varmistettua koronavirustartuntaa. Uusia varmistettuja tartuntoja on 45.

Maanantaina uusia varmistettuja tartuntoja kerrottiin olleen 119 ja sunnuntaina 101.

THL kertoo mahdollisista uusista koronaan liittyvistä kuolemantapauksista myöhemmin tänään. Eilen kerrottiin kolmesta uudesta kuolemasta, jotka nostivat kokonaismäärän 193:een.