Roskakori paloi naisten wc-tiloissa Ksaon Kuusankosken pisteessä — Poliisi tutkii palon syytä

Palo ei vaikuta Ksaon pisteen toimintaan.

Kai Skyttä

Tulipalo synnytti runsaasti savua naisten wc-tiloissa. Arkistokuva.
Tulipalo synnytti runsaasti savua naisten wc-tiloissa. Arkistokuva.

Kouvolan seudun ammattiopiston Kauppakadun pisteessä Kuusankoskella syttyi ruokatilan vieressä olevassa naisten wc-tilassa roskakoripalo noin kello 13.

Paikalla ollut henkilökunta huomasi wc-tiloista tulevan savun ja hälytti pelastuslaitoksen paikalle. Pelastuslaitos sai hälytyksen tehtävälle kello 13.18.

Pelastuslaitoksen savusukeltajat sammuttivat voimakkaasti savua tuottaneen roskakoripalon ja savutuuletti ruokalan. Tiloissa ei ollut opiskelijoita tulipalon sytyttyä vasta lounaan jälkeen. Palosta ei aiheutunut välitöntä uhkaa ihmisille. Wc-tilat kärsivät pieniä vahinkoja tulipalossa. Palo-alueella ei ollut automaattista palohälytintä, joka olisi ilmoittanut palosta. 

Tulipalo ei vaikuttanut koulupäivän kulkuun, mutta naisten wc-tilat ovat todennäköisesti poissa käytöstä ainakin perjantaina. Ruokala on käytössä normaalisti.
— Poliisi selvittää palon syttymissyytä. Palo on ihmisen aiheuttama. Siitä ei ole tietoa, onko palo tahallinen vai vahinko, päivystävä palomestari Juhani Carlson kertoo.

Uusimmat uutiset