Autollaan törmäillyt kuljettaja poistui paikalta Kouvolassa – Poliisi selvitti auton kulkusuunnan jälkiä tulkitsemalla

Toistaiseksi tuntematon autoilija törmäsi autollaan tien varteen pysäköityyn henkilöautoon Utumäentie kuuden kohdalla Kouvolassa. Epäilty teko tapahtui keskiviikkoillan kello 18 ja torstaiaamuyön kello 1 välisenä aikana. Tekijä oli kuitenkin poistunut paikalta ilmoittamatta asiasta. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä.

Poliisi on selvittänyt törmääjän auton kulkusuuntaa auton jälkiä tutkimalla. Törmääjä on tulkinnan mukaan tullut Utunmäentie 5:n pihasta ja kääntynyt vasemmalle kohti Lehtomäenkatua. Mutka on kuitenkin mennyt pitkäksi ja auto törmännyt pysäköityyn autoon.

Poliisi etsii teolle silminnäkijöitä. Asiasta voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen rikosilmoitus.kouvola@poliisi.fi.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.