KooKoon Eero Savilahti sivussa kolme kuukautta

Jussi lopperi

Pirteästi kauden aloittanut Eero Savilahti on uusimman toipumisennusteen mukaan pois liigajäiltä kolme kuukautta.

Kouvolan KooKoon hyökkääjä Eero Savilahti on sivussa pitkään liigajäiltä. Uusimman toipumisennusteen mukaan Savilahti saattaa olla poissa tositoimista jopa kolme kuukautta.

Toista kauttaan KooKoossa pelaava Savilahti ehti kauden seitsemässä ensimmäisessä ottelussa hankkia mukavat tehot 4+1=5, ennen kuin loukkaantui 23. syyskuuta pelatussa KooKoo—Lukko-ottelussa.

Myös koko kauden sivussa olleen Henrik Forsbergin poissaoloaikaa on tarkennettu. Puolustaja on uusimman ennusteen mukaan sivussa vielä neljä kuukautta.

Ruotsalaispakki Robin Jacobssonin sairausloma jatkuneen noin neljä viikkoa. Puolustuksesta ovat toistaiseksi pois myös Santeri Salmela (noin neljä viikkoa) ja Jyri Niemi (noin kaksi viikkoa).

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet