Myllykosken seuratalon osakekauppa käy tasaisena — osakkeita voi ostaa vuoden loppuun asti

Lukas Pearsall

Myllykosken seuratalon osakkeita voi ostaa vuoden loppuun asti.

Myllykosken seuratalon sadan euron hintaiset osakkeet ovat tehneet verkkaisesti kauppansa. Tällä hetkellä osakkeita on myyty Myllykosken Seuratalo Oy:n hallituksen puheenjohtajan Heikki Kuparin mukaan vajaat satakunta. Vuoden loppua kohden osakkeenostajia on ilmaantunut päivittäin.

— Anti on avoin, joten osakkeita saa ostaa niin paljon kuin haluaa. Suurin osa ostajista on yksityishenkilöitä, ja jotkut ovat hankkineet osakkeet koko perheelle. Yrityksiäkin on mukana, mutta ei mitenkään merkittävän suurilla osuuksilla, Kupari toteaa.

Osakkeella saa osuuden Myllykosken Seuratalo Oy:sta. Kupari huomauttaa kyseessä olevan nimenomaan osakeyhtiön, ei kiinteistöosakeyhtiön.

— Osakkeenomistajan maksettavaksi ei siis ole tulossa talon remontteja. Kyse on pikemminkin myllykoskelaisten aktivoimisesta kannattamaan kotiseutuaan. Osinkoja ei osakeyhtiöstä ole ihan heti tiedossa, mutta aikaa myöten kyllä muita etuja, kuten esimerkiksi mahdollisesti ilmaisia sisäänpääsyjä tilassa järjestettäviin tapahtumiin.

Seuratalolle on jo Kuparin mukaan olemassa paljon suunnitelmia. Kiinteistön lämmitysjärjestelmä on kytkettynä, ja seuraavaksi vuorossa on aulan, juhlasalin ja ravintolatilojen siistiminen käyttökuntoon. Samalla kerhohuoneen vaurioitunut parkettilattia entistetään. Kellarin vesiputket vedetään uusiksi alkuvuodesta pinta-asennuksina.

— Periaatteessa talo voisi olla käytössä jo helmikuussa. Kysyntää on ollut monelta suunnalta konserttien ja muiden tapahtumien suhteen. Tilaa on myös kyselty valtakunnantason pienmessuja varten. Myllykoski on hyvällä sijainnilla, sillä se on sopivasti Kouvolan, Kotkan ja Haminan lähellä.

Seuratalossa on tilaa myös yrittäjille. Ensimmäisenä kiinteistöön on muuttamassa Reuna-kustantamo vuoden 2017 alussa.

Myllykosken seuratalon osakkeita voi tiedustella osoitteesta info@seuratalo.fi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.