Pihaa rumentavasta kannosta pääsee eroon nopeasti Kouvolassa

Kouvolassa on useita kantoja jyrsiviä yrittäjiä. Kannosta halutaan usein eroon esteettisistä syistä.

Lukas Pearsall

Kantojen poistattaminen hoituu Kouvolassa helposti. Erkka Hautanen voi jyrsiä kannon vaikka keskellä talvea. 
Kantojen poistattaminen hoituu Kouvolassa helposti. Erkka Hautanen voi jyrsiä kannon vaikka keskellä talvea. 

Erkka Hautasella riittää tekemistä, kun ihmiset haluavat pihapiirinsä siistiksi kevättä varten. Joulukuussa arboristiksi valmistuvaa Hautasta työllistävät puiden kaadot sekä kantojen jyrsiminen.
— Kevät ja syksy ovat puiden kaadolle sesonkiaikaa. Kantoja jyrsitään tasaisesti pitkin vuotta, tarpeen tullen jopa talvellakin, toiminimellä Pihapuut pinoon työskentelevä yrittäjä sanoo.

Kantoja jyrsitään yleensä siisteyden takia. Hautasen mukaan ihmiset haluavat pihansa nurmikot tasaisiksi. Kannon tilalle tuleekin usein nurmikkoa tai istutus.
— Kun kannot jyrsitään pois ja juurien niskat katkotaan, ne eivät lähde myöskään versomaan, kuten lehtipuiden kannoilla ja juurilla on tapana.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet