Kymen Seudun Osuuskauppa avaa ravintoloitaan kesäkuussa – Näin Amarillo, Old Tom ja muut ravintolat aukeavat ensi viikolla Kouvolassa

Ravintoloissa rajoitetaan sisään otettavien asiakkaiden määrää.

Jussi Lopperí

Pian Coffee Housessakin voi jälleen kahvitella paikan päällä. Arkistokuva.
Pian Coffee Housessakin voi jälleen kahvitella paikan päällä. Arkistokuva.

Kymen Seudun Osuuskauppa sulki koronavirustilanteen vuoksi ravintoloitaan asteittain maaliskuun puolestavälistä alkaen. Tietyissä ravintoloissa alkoi ravintolaruoan take away -myynti ja kotiinkuljetuspalvelu.

Kesäkuun alusta alkaen ravintolat saavat jälleen avata ovensa voimassaolevia ohjeita noudattaen.

Pöytävarausta suositellaan etenkin viikonloppuisin

KSO:n matkailu- ja ravitsemistoimialajohtaja Mikko Virtasen mukaan KSO on avaamassa ravintoloita innostunein mielin.

– Asiakkaiden ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja olemmekin tehneet paljon valmistelevia toimenpiteitä turvallisen ravintola-asioinnin tukemiseksi. Myös ravintoloiden asiakasmääriä ja aukioloaikoja on muutettu vastaamaan viranomaismääräyksiä, kertoo Virtanen KSO:n tiedotteessa.

Tarkemmat tiedot Kouvolan ravintoloiden avautumisesta ovat KSO:n verkkosivuilla.

Virtasen mukaan varsinkin viikonloppuisin kannattaa tehdä pöytävaraus, sillä ravintoloissa joudutaan rajoittamaan sisään otettavien asiakkaiden määrää.

Jatkossa ravintolaruoan kotiinkuljetuspalvelu toimii viikonloppuisin Kouvolassa Amarillossa ja Rossossa.

ABC-liikenneasemilla buffetlounaat ojennetaan lautasella

ABC-liikenneasemien ravintolat ovat olleet auki koko koronavirustilanteen ajan ja ne ovat myyneet take away -annoksia. Kesäkuun alusta alkaen myös paikan päällä ruokaileminen on jälleen mahdollista.

– Asiakas jonottaa ja sitten lounas ojennetaan hänelle lautasella, kertoo Kymen Seudun Osuuskaupan kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Hyytiän mukaan ABC-liikenneasemilla asiakaspaikkojen määrä puolittuu siitä määrästä, mitä normaalitilanteessa on. Pöytien ja tuolien sijoittelussa otetaan huomioon turvaetäisyys.

Ruoka-annosten take away -myynti jatkuu ABC-liikenneasemilla edelleen.

Juttua muokattu 28.5. kello 21.29. Tarkemmat tiedot ravintoloiden avautumispäivistä siirretty tietolaatikosta hyperlinkkiin.

Luetuimmat