15-vuotias Veeti Korkalainen KooKoosta Leijoniin — 2002-ikäluokan valmennusjohdossa KooKoon Kari Lehtonen

Lukas Pearsall

Veeti Korkalaisesta tuli viime kevään Pohjola-leirillä jo 12:s KooKoota edustava juniori, joka on noussut maajoukkueympyröihin kuudesta peräkkäisestä ikäluokasta.

KooKoon Veeti Korkalainen, 15, edustaa Suomea alle 16-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueessa ensi viikolla Vierumäellä. Suomi kohtaa Saksan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Kyseessä on 2002-ikäluokan maaotteludebyytti.

Päävalmentaja Anssi Laine on kutsunut Vierumäelle kaksi joukkueellista pelaajia: neljä maalivahtia, 16 puolustajaa ja 24 hyökkääjää.

Heidät jaetaan kahteen joukkueeseen, ja kolmanteen maaotteluun valmennusjohto valitsee pelaajia molemmista joukkueista.

Rightin hyökkääjä Korkalainen on pelannut tällä kaudella KooKoossa sekä C-nuorten SM-karsintasarjaa että B-nuorten SM-alkusarjaa.

Korkalaisesta tuli kevään Pohjola-leirillä jo 12:s KooKoota edustava juniori, joka on noussut maajoukkueympyröihin kuudesta peräkkäisestä ikäluokasta.

U16-Leijonien taustaryhmään kuuluu myös KooKoon maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.

Tapio Ahlroth

Tapio Ahlroth

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.