MTV Uutiset: Liettuassa kuolleen kouvolalaispariskunnan ystävät ja sukulaiset ovat syvästi järkyttyneitä — Traaginen kolari on puhuttanut koko Kouvolan ravintoloitsijoita

AOP

Onnettomuus sattui moottoritiellä Liettuassa maanantaina juuri ennen keskiyötä.
Onnettomuus sattui moottoritiellä Liettuassa maanantaina juuri ennen keskiyötä.

Liettuassa kolarissa kuolleen kouvolalaispariskunnan ystävät ja sukulaiset ovat syvästi järkyttyneitä tapahtuneesta, MTV Uutiset kertoo verkkosivuillaan.

Myöhään maanantai-iltana sattuneessa onnettomuudessa kuoli 39-vuotias turkkilaissyntyinen mies ja 33-vuotias suomalaisnainen. Perheen lapset selvisivät onnettomuudesta hengissä.

39-vuotias mies omisti Kouvolassa ruoka- ja tanssiravintolan yhdessä toisen miehen kanssa.

Työtoveri jutteli 39-vuotiaan miehen kanssa vain pari tuntia ennen kohtalokasta kolaria. Hän kertoo olevansa järkyttynyt eikä usko, että kolari olisi voinut olla tahallinen.

Suomalaisperhe oli yhtiökumppanin mukaan palaamassa Suomeen neljän viikon lomalta Turkista, jotta 11- ja 9-vuotiaat lapset pääsisivät takaisin kouluun ja mies töihin. 33-vuotias nainen oli kotiäitinä hoitamassa perheen kolmevuotiasta tyttöä.

Lapset ovat yhä Liettuassa, mutta he voivat fyysisesti hyvin.

Perheen äidin vanhemmat asuvat Suomessa, joten yhtiökumppanin mukaan  isovanhemmat pystyvät auttamaan lastenhoidossa.

Yhtiökumppani piti miesten omistaman ravintolan suljettuna tiistaista torstaihin. Huomenna työntekijät avaavat ravintolan.

Myös ravintolan henkilökunta on järkyttynyt tapahtuneesta.

Toinen ravintolayrittäjä Kouvolassa kertoo MTV Uutisille, että traaginen kuolonkolari on puhuttanut paljon ravintoloitsijoita paikkakunnalla.