Sinustako Fitness Cover Girl tai Kymenlaakson neito? — Amin Asikainen arvioi naiskauneutta Kouvolassa

Nyt on oikea aika hakea Fitness cover girl -kilpailuun.

Fitness Cover Girl 2018 -kilpailukiertue tulee Kouvolaan marraskuussa. Se on osa 15 paikkakunnalla kiertävää valtakunnallista fitness-alan mainoskasvokilpailua.

Kisoja tuomaroi nyrkkeilylegenda Amin Asikainen. Kilpailijoiden esittely on 18. marraskuuta Kauppakeskus Veturissa, jonne Asikainen saapuu haastateltavaksi. Myöhemmin kilpailijat esittäytyvät KooKoon ottelun erätauolla.

— Itse finaali käydään uudistetussa Lohikukossa Valkealassa, kertoo kilpailun tuottaja Johanna Loiri Mallitoimisto Facemakerista.

Samassa yhteydessä yksi kilpailija nostetaan Kymenlaakson Neidoksi.

— Seutukunnan oman pr-neidon valinta sopii hienosti sporttisen kisan yhteyteen, urheilukaupungista kun on kyse, Loiri sanoo.

Hakuaika kilpailuun on parhaillaan menossa. Sitä on marraskuun toiselle viikolle asti. Yhteyttä voi ottaa osoitteeseen johanna@facemaker.fi.

Fitness Cover Girl 2018 -kilpailukiertue saapuu Kouvolaan 18. marraskuuta. Ennakkokatselmus ja muotinäytös ovat kauppakeskus Veturissa päivällä, osakilpailun finaali Lohikukossa Valkealassa. Semifinaali ja finaali käydään keväällä 2018.