Museovirastolta avustusta Kouvolan ja Iitin historiallisten rakennusten entistämiseen

Kaksi kouvolalaista ja yksi iittiläinen kohde ovat saaneet museovirastolta rakennusten entistämiseen tarkoitettua avustusta.

Erkki Rousku sai 11 000 euroa Kuusankosken Koskenrannassa sijaitsevan Huvila Estlanderin kattohuovan uusimiseen kumibitumikermikatteella ja sen yhteydessä tehtävään alusrakenteen uusimiseen.

Lions Club Kaipiainen sai 4 000 euroa VR:n vanhan kaivon entistämiseen ulkoisin osin.

Iitissä toimivan Perheniemen evankelisen opiston kannatusyhdistys sai 4 500 euroa Iisakkilan päärakennuksen päätyjen maalaamisen pellavaöljymaalilla.

Kaikkiaan museovirasto jakoi 1 594 900 euroa rakennusten entistämisavustusta ja 11 100 euroa muinaisjäännösten hoitotukea. Entistämisavustuksia myönnettiin 221 kohteelle. Keskimääräinen avustussumma on 7 216 euroa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.