Poliisi etsii Kausalassa liikkuvaa kolmekymppistä miestä, jota epäillään rikoksista — Auto löytyi Kouvolasta, mies on edelleen kateissa

Varkauksien lisäksi miestä epäillään liikennerikoksista.

Niina Villman

Poliisi etsii Kausalassa liikkuvaa kolmekymppistä miestä, jota epäillään rikoksista — Auto löytyi Kouvolasta, mies on edelleen kateissa

Kausalassa tallentui valvontakameraan varhain maanantaina yksityisellä pihalla mies. Noin kolmekymppinen hoikka mies murtautui pihalla olleeseen pakettiautoon. Autosta mies vei muun muassa koneita. Varkaus tapahtui kello 03 aamulla.

Sunnuntain ja maanantain välisen yön aikana Perä-Mankalasta katosi Aku 600 -traileri, jonka kyydissä on Vator 14 -merkkinen vene.

Poliisille on tullut valvontakameraan tallentuneesta miehestä muitakin ilmoituksia. Varkauksien lisäksi häntä epäillään liikennerikoksista.

— Mies on poliisin tarkkailussa. Poliisi on yrittänyt tavoittaa häntä. Viimeksi tänään hänen nimensä on ollut esillä, poliisin päivystyksestä Kouvolasta kerrotaan.

Poliisi etsi miestä eilen tiistaina Kausalassa. Hänen käytössään ollut punainen pakettivolkkari löytyi Kouvolasta. Poliisi otti auton haltuunsa.

Vihjeitä satelee somessa

Iitissä miehen liikkeet ja epäillyt rikokset ovat levinneet sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Miehestä on tehty useita havaintoja somessa levinneiden kuvien perusteella. Kuvien ja yksityisyyteen liittyvien tietojen, kuten osoitteen levittämisestä poliisi kuitenkin varoittaa. Omalla pihallaan liikkuvaa henkilöä saa kuvata. Salakatseluksi se muuttuu silloin, jos kamera kohdistuu naapurin pihaan.

Poliisista muistutetaan, että yksityiselämään liittyvien tietojen julkaisemisesta somessa niiden julkaisija voi joutua vastuuseen silloin, jos ne aiheuttavat halveksuntaa tai saattavat tietojen kohteen aiheettoman epäilyksen alaiseksi.

Poliisille kaikki vihjeet miehestä ja hänen liikkeistään ovat tervetulleita. Ne voi välittää sähköpostilla osoitteeseen: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi. Mukaan voi liittää myös kuvamateriaalia.

Kommentoidut