Waltti-matkakorttien myyntipiste muuttaa — Kaupunki ottaa käyttöön kertakortit

Jussi Lopperi

Waltti-matkakorttien myynti- ja latauspiste siirtyy uuteen osoitteeseen. Kouvolan kaupungin joukkoliikennepalveluja saa tiistaista lähtien Kymen Charterlinen toimistosta osoitteesta Torikatu 2.

Toukokuun loppuun asti palveluja saa myös entisestä paikasta eli Matkahuollon toimistosta Kouvolan Matkakeskuksessa. Lisäksi Waltti-kortteja voi ostaa ja ladata verkossa osoitteessa waltti.fi.

Muiden Waltti-lippujen lisäksi Kouvolassa aiotaan ottaa käyttöön niin sanottu kertakortti, jonka voi ladata eri tavoin. Kortti voi esimerkiksi oikeuttaa yhteen tai kahteen matkaan tai olla voimassa tietyn määrän tunteja.

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen sanoo, että alkuvaiheessa kertakortit tulevat kaupungin sisäiseen käyttöön. Tyypillinen käyttötapa on jakaa kortteja koululaisryhmille lähialueille tehtäviä retkiä varten.

Kouvolan lasten ja nuorten lautakunta päättää kertakorttien käytöstä keskiviikkona.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat