Tilaajalle

Kouvolalaiset yritykset valmistautuvat asuntomessuihin tilaamalla myyntiin lisää tuotteita ja raaka-aineita — Base Kitchen -ravintolalle messut ovat riski ja mahdollisuus, Ruusupuussa on tehty messujen eteen töitä jo kuukausia

Paikalliset yrittäjät toivovat, että asuntomessut tuovat lisää asiakkaita messujen aikana ja niiden jälkeen.

Noora Vilamaa

Base Kitchenissä kaikki raaka-aineet ovat tuoretuotteita. Ne esivalmistellaan ennen ravintolan avaamista asiakkaille. Matias Myllylä ja Base Kitchenin keittiömestari Emmi Mohell valmistautuvat asiakkaiden tuloon.
Base Kitchenissä kaikki raaka-aineet ovat tuoretuotteita. Ne esivalmistellaan ennen ravintolan avaamista asiakkaille. Matias Myllylä ja Base Kitchenin keittiömestari Emmi Mohell valmistautuvat asiakkaiden tuloon.

Base Kitchenillä on edessään tulikoe

Uusimmat uutiset