Gonzalvez johdatti Kouvot kotivoittoon — ilmaisottelussa Manskarilla 1413 katsojaa

Lumikki Haaja

David Gonzalvez huudatti kauden ennätysyleisöä Manskarilla 25 pisteellään.
David Gonzalvez huudatti kauden ennätysyleisöä Manskarilla 25 pisteellään.

Kouvot tasasi puntit Helsinki Seagullsia vastaan kuluvan kauden Korisliigassa. Runkosarjan keskinäiset kohtaamiset menivät tasan 2—2, kun Kouvot rutisti keskiviikkona kotonaan Mansikka-ahon urheiluhallissa voittoon 92—76.

Puoliajalla ottelu oli tasan 45—45. Kouvot alkoi liihottaa karkuun vieraaltaan kolmannen neljänneksen jälkipuoliskolla. Kotijoukkue vei kolmannen 10-minuuttisen 26—13.

David Gonzalvez (25/3/2 syöttöä) johti huikealla heittopelillään Kouvojen juhlaa ja villitsi yleisöä ilmaisottelussa, joka houkutteli Manskarille 1413 katsojaa. Gonzalvez upotti kakkosensa (8/10) 80-prosenttisesti ja kolmosensa (2/3) 67-prosenttisesti.

Ville Kaunisto (19/5/3 syöttöä) oli myös merkittävässä roolissa. D.J. Richardson (17/2) ja Thomas Gipson (15/8/2 syöttöä) täydensivät Kouvojen tähtinelikon.

Sarjanelosella Kouvoilla on runkosarjaa pelaamatta enää kuusi ottelua. Kausi jatkuu perjantaina vierasottelulla Loimaalla. Sarjakakkonen Bisons on ottelun vähemmän pelanneena vain kaksi pistettä Kouvojen edellä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.