Kaksi rattijuoppoa jäi kiinni eri aikaan samalla autolla ja samalla tiellä Kouvolassa, kiinniotoilla oli tunti väliä

Tuija Pauhu

Kaksi rattijuoppoa jäi kiinni eri aikaan samalla autolla ja samalla tiellä Kouvolassa, kiinniotoilla oli tunti väliä

Kaksi rattijuoppoa jäi eri aikaan kiinni samalla pakettiautolla samalla tiellä Kouvolassa tiistaina. Kaakkois-Suomen poliisi kertoo, että poliisipartio valvoi Myllykoskella liikennettä illalla kello 20 aikaan ja pysäytti Kenraalintiellä pakettiauton.

Kuljettajana ollut 35-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,87 promillea.

Mies on ollut ajo-oikeudeton lähes 10 vuotta. Poliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Tunnin kuluttua kello 21 aikaan poliisi sai ilmoituksen epäillystä alkoholin vaikutuksen alaisena autoa kuljettaneesta henkilöstä Myllykosken Kenraalintiellä.

Partio selvitti, että kyseessä oli sama pakettiauto, mutta eri kuljettaja kuin aikaisemmassa Kenraalintiellä tapahtuneessa ajossa. Poliisi puhallutti kuljettajana olleen 36-vuotiaan miehen, jonka seulonta-alkometrin tulos näytti 2,05 promillea.

Ennen pysäytystä ajoi kuljettaja pysähtymättä stop-merkillä osoitetusta risteyksestä ja kuljetti pakettiautoa suoralla tiellä osittain vastaantulevien kaistalla. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä kahdesta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Aiemmin päivällä Iitissä pidetyssä liikennevalvonnassa poliisipartio pysäytti Kausalan keskustaa lähestyvän pakettiauton, jonka kuljettajalla ei ollut turvavyö käytössä.

Kuljettaja oli 51-vuotias ajokiellossa oleva mies, jolle suoritetun puhalluskokeen tulos oli 1,42 promillea.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Poliisi epäilee häntä törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikennerikkomuksesta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.