Kouvolan teatterin Satumaa-musikaali täyttää katsomot — kysyntään vastataan lisänäytöksellä

Moises Garibay

Tangomusikaalin päärooleissa nähdään Satu Taalikainen ja Jussi Puhakka.
Tangomusikaalin päärooleissa nähdään Satu Taalikainen ja Jussi Puhakka.

Kouvolan teatterin kuluva syksy myy ennätystahtiin. Esityksiin on varattu tällä hetkellä yhteensä yli 15 000 lippua. Aiempien vuosien keskiarvo on ollut noin 11 000 lippua.

Eniten lippuja, yli 9 000 kappaletta, on varattu syyskuun alussa ensi-iltansa saaneeseen Satumaa-tangomusikaaliin. Teatterista kerrotaan, että näytelmän syksyn täyttöaste on jo noin 83 prosenttia.

— Satumaa on jo nyt ylittänyt myyntitavoitteensa. Se on kauden 2013—14 menestyksen Katri Helena -musikaalin luokkaa, teatterin talouspäällikkö Mervi Ihalainen sanoo tiedotteessa.

Satumaa on ollut erityisesti ryhmien suosiossa. Kysyntään on vastattu lisänäytöksellä 8. joulukuuta kello 14. Muut syksyn päivänäytökset ovat lähes täynnä.

Teatterinjohtaja Tiina Luhtaniemen ohjaama musikaali kertoo säveltäjä Unto Monosen elämästä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.