Kaksi venettä törmäsi maanantaina Iitissä Leininselällä — Kukaan ei loukkaantunut, mutta pienempi vene jouduttiin hinaamaan rantaan

Pelastuslaitos kävi varuiksi paikan päällä.

Petri Vanhanen

Rantaan oli sen verran matkaa, että pelastuslaitos kutsuttiin paikalle varmistamaan, että veneilijä pääsee turvallisesti Leininselältä kuivalle maalle. Kuvituskuva.

Kaksi venettä törmäsi keskenään Iitissä Leininselällä maanantaina iltapäivällä. Hätäkeskus sai tiedon onnettomuudesta viiden aikoihin.

Pienempi vene oli soutuvene, jossa oli perämoottori, toinen vene oli aavistuksen isompi. Pelastuslaitoksen päästyä paikan päälle isompi vene oli jo päässyt jatkamaan matkaa. Soutuveneen perämoottori oli vaurioitunut sen verran, ettei veneellä päässyt jatkamaan matkaa, kerrotaan Kymenlaakson pelastuslaitokselta.

Soutuveneessä oli vain yksi henkilö. Hän ei loukkaantunut törmäyksessä.

Pelastuslaitos kutsuttiin paikalle, jotta saatiin varmuus siitä, että soutuveneessä ollut henkilö pääsi Leininselältä turvallisesti rantaan. Lopulta pelastuslaitosta ei tarvittu, sillä soutuveneen avuksi saapui veneineen henkilö, joka oli nähnyt tapauksen kauempaa. 

Luetuimmat