Brother Christmas vei kouvolalaisen Risto Knuutilan rallikuski Hayden Paddonin kyytiin

Hyundai

Risto Knuutila ja Brother Christmas Jyväskylässä.

Hyväntekijä ja somepersoona Brother Christmas vei Jyväskylään vieraaksi Kouvolassa Helmi-autopesulassa työskentelevän Risto Knuutilan, 41. Knuutilan mukana Jyväskylässä oli Helmi-autopesulan ohjaaja Simo Ropo. Helmi-autopesula on Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintayksikkö, jonka tavoitteena on tarjota polku työelämään osatyökykyisille ihmisille.

Knuutila ja Brother Christmas olivat viime sunnuntaina Jyväskylässä Neste Rally Finlandissa tutustumassa WRC-tallin toimintaan ja maanantaina he osallistuivat Hyundain järjestämään rallikyyditykseen Korpilammella. Knuutila pääsi uusiseelantilaisen WRC-kuskin Hayden Paddonin, 30, kyytiin kartturin paikalle.

— Tämä oli minulle once in a lifetime -kokemus ja en varmastikaan unohda tätä ikinä.

Knuutilan mielestä parasta ralliauton kyydissä olivat hypyt ja yksi erityisen jyrkkä, mutta kovalla vauhdilla ajettu mutka.

Helmi-autopesulassa työskentelee erilaisissa tehtävissä tällä hetkellä seitsemän henkilöä, joilla on ollut haasteita sopeutua normaaliin työelämään. Helmi-autopesula tarjoaa mahdollisuuden päästä lähes normaaliin työtahtiin joustavine työaikoineen.

WRC on lyhenne rallin maailmanmestaruussarjasta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.