Neuvottelut Kouvolan matkakeskuksesta jatkuvat — hotellioperaattoreita haettu ulkomaita myöten

Kouvolan kaupungin mukaan kiinnostus matkakeskuksen tiloja kohtaan on ollut suurta.

Kouvolan matka- ja tapahtumakeskuksen valmistelu etenee.

Perjantaina kokoontuneella hankkeen ohjausryhmällä ei kuitenkaan ollut vielä tässä vaiheessa kerrottavana uutisia esimerkiksi rakentamisen aloittamisesta.
Neuvottelut hotellioperaattoreiden ja sijoittajien sekä toimistotaloon tulevien vuokralaisten kanssa ovat käynnissä. Samaan aikaan kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavan monitoimiareenan toimintakonseptia on kirkastettu.

Paikallisia ja Kouvolan ulkopuolelta tulevia yrittäjiä haussa

Perjantaina annetun tiedotteen mukaan kiinnostus uusia tiloja kohtaan on ollut suurta. Toimistotaloon on tarkoitus saada paikallisten toimijoiden lisäksi myös yrityksiä Kouvolan ulkopuolelta.

Hotellioperaattoreita ja sijoittajia on haettu niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

— Neuvottelut jatkuvat muutaman operaattorin ja sijoittajan kanssa. Voimme tiedottaa asiasta tarkemmin, kun saamme sopimukset allekirjoitettua, Jatkeen aluejohtaja Jari Salonen sanoo.

Kouvolan kaupungin ja Jatke Oy:n tavoitteena on rakentaa yhteistyössä matka- ja tapahtumakeskus nykyisen kaukoliikenteen bussiterminaalin ja pysäköintialueen paikalle.

Kaupunki vastaa monitoimiareenan kokonaiskustannuksista

Keskukseen on suunniteltu monitoimiareenaa, toimistotiloja, liiketiloja, kokous- ja kongressitiloja sekä hotelli. Matkakeskuksen on tarkoitus valmistua keväällä 2020.

Kaupunki vastaa monitoimiareenan kokonaiskustannuksista.
Kokonaiskustannusten laskenta on menossa, ja siihen vaikuttavat muiden muassa koko, tekniikka ja varustelutaso.

Keskuksen yhteyteen rakennetaan parkkihalli, jossa on 185 yleistä maksullista parkkipaikkaa sekä 107 parkkipaikkaa keskuksen vuokralaisten ja toimijoiden käyttöön.

Jatke Oy:n vastuulla ovat toimistotilat, liiketilat sekä hotelli.

Luetuimmat

Kommentoidut