Vuoden teko -palkinto lastenlääkäri Timo Sillanpäälle — ”Ottaa lapset ja vanhemmat huomioon”

Jussi Lopperi

Timo Sillanpää on työskennellyt lastenlääkärinä 24 vuotta.

Lastenlääkäri Timo Sillanpää on palkittu Mannerheimin lastensuojeluliiton Kymen piirin Vuoden teko -palkinnolla. Kouvolan lasten ja nuorten poliklinikan ylilääkäriä kiitellään etenkin siitä, että hän osaa huomioda vastaanotolla sekä lapset että heidän vanhempansa.

— Useilta asiakkailta saadun palautteen mukaan Sillanpää kohtelee lapsia vastaanottokäynneillä kiireettömästi ja lämpimästi, juttelee heille ymmärtävästi ja osaa ottaa lapsen huomioon kokonaisvaltaisesti, kuuluvat palkintoperusteet.

Sama kiireetön ja lämmin kohtaaminen pätee myös vanhempiin, raati kiittää.

Sillanpää pystyy kertomaan asioita rauhallisesti ja antamaan tietoa niin, että vanhemmat pystyvät olemaan rauhallisin mielin vaikeissakin tilanteissa, se perustelee palkitsemista.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Kymen piiri palkitsee vuosittain henkilön tai yhteisön Vuoden teko -palkinnolla kiitoksena työstä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Viime vuonna palkinnon sai 3—7-vuotiaiden lasten liikuntakerhoa vapaaehtoisena monta vuotta vetänyt Sirkka-Liisa Ukkola.

Vuonna 2015 palkittiin Niki Vainio ja Janne Outinen, jotka tekivät kouluvierailuja koulukiusaamisen ehkäisemiseksi.

Tapani Olkku

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset