KooKoon kotiavaus on tänään lauantaina — Lue Kouvolan Sanomien ennakkohaastattelut kiinnostavimmista pelaajista sekä valmentajan ja urheilujohtajan kommentit alkavasta kaudesta

Jussi Lopperi

Yli 400 liigaottelua pelannut Siim Liivik ei vastuuta pelkää. Hyökkääjä tahtoo tuoda lisää ammattimaisuutta KooKoon pukukoppiin.

Kouvolan KooKoo pelaa ensimmäisen kotiottelunsa jääkiekon Liigassa lauantaina SaiPaa vastaan, jonka se peittosi todellisen ilotulituksen jälkeen perjantain avauskierroksella Lappeenrannan Kisapuistossa maalein 1—7.

Kouvolan jäähallissa on ollut vilkas kesä. Päävalmentaja Tuomas Tuokkolan ryhmään on saapunut peräti 13 uutta pelaajaa. Uusia ovat myös Tuokkolan apuvalmentajat Lovro Bajc ja Simo Mälkiä.

Kouvolan Sanomien laajassa ennakkopaketissa ääneen pääsee kolme uutta hankintaa: kapteeni Toni Kähkönen, musiikkipiireissäkin mainetta niittänyt Siim Liivik sekä seurahistorian kolmas amerikkalaispelaaja Jake Newton. Lisäksi maalivahti Juha Järvenpää on pitkän loukkaantumisensa jälkeen taas täydessä pelikunnossa.

Ennakkopaketista voit myös lukea päävalmentaja Tuokkolan mietteitä kauden kynnyksellä. Urheilujohtaja Jarno Kultanen puolestaan avaa perusteita, joilla tämän kauden liigajoukkue on rakennettu.

Kaikki ennakkojutut löytyvät alta listattuna.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.