Ville Kaunisto nousee Kouvolan kaupunginhallituksen varapuheenjohtajaksi

Tapio Karvonen tulee puolestaan kaupunginhallituksen rivijäseneksi. Joulukuun alussa voimaan tulevat muutokset liittyvät Jani Heikarin päätökseen jättää luottamustoimet.

Jussi Lopperi

Ville Kaunisto aloittaa Kouvolan kaupunginhallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana joulukuun alussa. Tällä hetkellä hän on kaupunginhallituksessa rivijäsenenä.
Ville Kaunisto aloittaa Kouvolan kaupunginhallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana joulukuun alussa. Tällä hetkellä hän on kaupunginhallituksessa rivijäsenenä.

Ville Kaunisto (kok.) nousee kaupunginhallituksen jäsenen paikalta hallituksen ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi.

Varapuheenjohtajuutta on hoitanut tähän asti Jani Heikari (kok.), joka jättää kaikki luottamustehtävänsä joulukuun alussa. Heikari perusteli politiikasta luopumistaan ajankäytöllä. Yrittäjän aika ei riittänyt kaikkeen.

Uutena nimenä kaupunginhallitukseen tulee Tapio Karvonen (kok.).

Ryhmäpuheenjohtajana istuva Karvonen sanoo, että valinnoista ei ollut vääntöä. Yhteinen näkemys oli, että Kaunisto on nuorena poliitikkona sopiva henkilö varapuheenjohtajaksi.

Kaunisto sanoo, että vastuu kasvaa.

— Olen äärimmäisen kiitollinen ryhmälle, että näkee yhteiskunnallisen vaikuttamiseni, työmoraalini ja yliopisto-opiskelujeni kautta minut jollakin tavalla suurempana kuin pelkkänä koripalloilijana.

Hän jatkaa, että urheilutaustaa pystytään halutessa käyttämään vähättelevään sävyyn lyömäaseena.

— Ammattiurheilijan tausta ei tietenkään vie yksistään mihinkään. Olen paljon muutakin, ja sen ryhmä on nähnyt.

Kaunisto on ehdolla myös ensi kevään eduskuntavaaleissa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut