170 uutta parkkipaikkaa Kouvolan keskustaan elokuussa — Heti radan alapuolelle Kiskokadun ympärille valmistuu kaksi pysäköintialuetta

Katja Juurikko

Kouvolaan tulee lisää pysäköintitilaa autoille.
Kouvolaan tulee lisää pysäköintitilaa autoille.

Kouvolan keskustaan radan alapuolelle valmistuu kesällä kaksi uutta pysäköintialuetta, Ne sijaitsevat Kiskokadulla asematunnelin ja Tunnelikadun välissä.

Isompi, 170-paikkainen parkkialue oli tarkoitus avata asuntomessujen alla 12. heinäkuuta, mutta näillä näkymin sen avajaiset ovat aikaisintaan 2.8. Pysäköintialue sijaitsee Kiskokadun ja Myllypuronkadun välissä.

 

Pienempi, 80-paikkainen pysäköintialue rakennetaan Kiskokadun ja junaradan väliin. Se valmistuu syksymmällä, kun alueen vihertyöt ja valaistus valmistuvat elo—syyskuun aikana. Kiskokadulla tehdään vielä kivitöitä ja se päällystetään heinäkuussa.

 

Molemmille parkkialueille pääsee Tunnelikadun kiertoliittymään rakennetusta uudesta liittymästä.

Pysäköintialueiden kustannusarvio on hieman alle miljoona euroa. Alun perin pysäköintialue suunniteltiin, sillä alueelle tarvittiin lisää paikoitustilaa matkakeskuksen alueelle suunnitellun matka-ja tapahtumakeskuksen rakennustöiden takia. Matka-ja tapahtumakeskushanke ei kuitenkaan edennyt.

Juttua päivitetty 1.7. kello 7.31. Päivitetty tieto valmistumisajankohdasta myöhemmäksi.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset