Kouvottarien joukkue on valmis — Hanna Aho ja Martika Partanen aloittavat joukkueessa

Lukas Pearsall

Päävalmentaja Mika Hartonen luotsaa Kouvottaria myös kaudella 2017—18.

Kouvottaret on solminut kaksi pelaajasopimusta. Sopimusten myötä Kouvottarien kokoonpano kaudelle 2017-2018 on valmis. Kouvottaret lähtee kauteen 12 pelaajan voimin.

Kouvolan koriskoulun kasvatit 27-vuotias sentteri Martika Partanen ja 19-vuotias laituri Hanna Aho aloittavat Kouvottarien riveissä. Molemmilla naisilla on aikaisempaa kokemusta naisten korisliigasta. Aho tekee paluun kasvattajaseuraansa neljän PeKa-paidassa vietetyn kauden jälkeen.

Kouvottarien päävalmentajan Mika Hartosen mukaan Partanen on joukkueelle monella tapaa tärkeä pelaaja.

— Hän on harjoitellut koko kesän todella hyvin ja on valmentajan mielestä elämänsä kunnossa. Partanen lähtee pian opiskelijavaihtoon ja palaa joukkueen vahvuuteen joulukuussa. Teemme suunnitelman sille ajalle, jotta hän pääsee hyvin mukaan Suomeen palattuaan.

Aho palaa takaisin Kouvolaan Kotkasta neljän vuoden tauon jälkeen. Hartosen mielestä Aho on heittovoimainen ison pään pelaaja, joka haluaa mennä pelaajana eteenpäin ja katsoa mihin rahkeet riittävät.

— Olen valmentanut Ahoa viimeksi viisi vuotta sitten, mutta olemme olleet yhteyksissä koko Kotkassa olo ajan, joten kyseessä on itselleni hyvin tuttu pelaaja.

Kouvottarien joukkue korisliigakaudelle 2017—2018

Kaisa Lind

Ulriikka Nuolikoski

Roosa Frimodig

Elina Mikkola

Ulriikka Latvala

Veera Välimaa

Iida Ahvenainen

Martika Partanen

Hanna Aho

Alexis Gassion

Jasmine Joyner

Brittany Carter

Kouvottarien harjoituspelit

13.9. Catz—Kouvottaret, Lappeenrannassa

19.9. Kouvottaret—Catz, Kouvolassa

23.9. harjoitusottelu Pajulahdessa

24.9. harjoitusottelu Pajulahdessa

Kouvottarien sarja alkaa 30. syyskuuta kotiottelulla Vimpelin Vetoa vastaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.