Tilaajalle

Kouvolan uusin leipomo aloitti keskellä pahinta korona-aikaa ja avasi kahvio-myymälänsä kesällä –  "Kevät aiheutti hirvittävän tilanteen", yrittäjä sanoo

35 vuotta leipomoalan yrittäjänä toiminut Jari Valkosaari tuli talvella kotiseudulleen Kouvolaan löytäessään sopivat leipomotilat. Korona-aikana Kouvolan leipomot myivät leipää keskimääräistä enemmän.

Katja Juurikko

Jari Valkosaarella on leipomoalasta 35 vuoden kokemus. Tytär Jonna tähtää yrityksen talouspuolelle opiskelemalla tradenomiksi.
Jari Valkosaarella on leipomoalasta 35 vuoden kokemus. Tytär Jonna tähtää yrityksen talouspuolelle opiskelemalla tradenomiksi.

Yrittäjä Jari Valkosaari, 51, perusti Kymen leipomon maaliskuussa, pahimpaan korona-aikaan. Hän oli löytänyt etsimänsä tilat Kouvolasta. Hän oli aloittanut toiminnan, mutta osa asiakkaista, kuten hotellit ja ravintolat, laittoivat ovensa kiinni kolmeksi kuukaudeksi.

Luetuimmat