Yli 7 metriä korkea erikoiskuljetus liikkuu Kouvolan halki keskiviikkona — liikenne pysäytetään ajoittain

Poikkeuksellisen korkea erikoiskuljetus ajetaan Kouvolan halki keskiviikkoiltana. Erikoiskuljetus liikkuu Valkealasta Elimäelle valtatie 15:ttä ja Kuutostietä.

7,2 metriä korkea erikoiskuljetus on matkalla Liperistä Hankoon. Kouvolan seudulle se saapui keskiviikkona kello 17.30 ja sen arvioidaan poistuvan Kymenlaaksosta noin kello 20. Erikoiskuljetuksen pitäisi saapua Hankoon torstaiaamuna.

Liikenneviraston tieliikennekeskuksen mukaan erikoiskuljetuksen lavetilla siirretään peruskorjauksessa ollutta konetta . Kuljetus on 40 metriä pitkä ja siihen kuuluu yksi ajoneuvo.

Poikkeuksellisen korkea kuljetus liikkuu paikoin erittäin hitaasti, sillä sähköjohtoja joudutaan nostamaan ja paikoin irrottamaan kuljetuksen reitillä. Liikenne pysäytetään ajoittain erikoiskuljetuksen reitillä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.