Kouvola on syksyllä kattavasti esillä televisiossa — Kouvolalaispariskunta on mukana Toisenlaiset äidit -sarjan uudella tuotantokaudella

Harri Teitto

Kouvola on syksyllä kattavasti esillä televisiossa — Kouvolalaispariskunta on mukana Toisenlaiset äidit -sarjan uudella tuotantokaudella

Kouvola näkyy ja kuuluu televisiossa syksyn aikana. Kouvolalainen pariskunta Miisa ja Janne Kettunen ovat mukana Toisenlaiset äidit -sarjassa. Heidän jaksonsa esitetään Liv-kanavalla 14. marraskuuta.

Sami Hedberg vierailee Kouvolassa Grillit Huurussa –sarjan toisella tuotantokaudella. Sarjassa Hedberg suunnittelee Nipan grillille nimikkoannoksen. Grillit Huurussa -sarjan toinen tuotantokausi alkaa 13. syyskuuta Nelosella. Kouvola-jakso nähdään myöhemmin syksyllä.

Kouvolalaiset poliisit Tommi Knaapila ja Petri Karonen ovat mukana Poliisit 2017 -sarjan syksyn uusissa jaksoissa. Kouvolan partiota pääsee seuraamaan televisiosta tiistaina 19. syyskuuta ja torstaina 11. lokakuuta Jim-kanavalla kello 20.30.

Kouvolalaislähtöinen Janni Hussi on syksyllä monessa mukana. Hussi nähdään muun muassa uudessa Foxin Tehtävä Lapissa –sarjassa. Ohjelmassa kahdeksan julkisuuden henkilöä kilpailee erilaisissa näppäryyttä ja neuvokkuutta vaativissa tehtävissä Levillä.

Toisenlaiset äidit -sarjan Kouvola-jaksossa pohditaan muun muassa synnytyspelkoa

Kouvolalaiset tuoreet vanhemmat Miisa ja Janne Kettunen nähdään Toisenlaiset äidit -sarjan neljännellä tuotantokaudella. Kettuset ovat olleet yhdessä teini-iästä asti.

— Halusimme osallistua, koska ohjelmasta jää ihana muisto raskausajasta, synnytyksestä ja vauvamme ensimmäisistä viikoista, Miisa Kettunen kertoo.

Jaksossa Kettuset kertovat muun muassa synnytyspelosta, sijaisvanhemmuudesta, odotusajasta ja vauva-arjesta sekä äidin imettämättömyydestä.

Kettuset ovat olleet mukana myös Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa, joten kameran edessä heitä ei jännittänyt. Kettusten perhettä kuvattiin yhteensä kymmenenä päivänä ennen ja jälkeen lapsen syntymän. Lisäksi kuvausryhmä oli mukana synnytyksessä.

— Meillä oli myös oma mammakamera, jolla kuvasimme itse materiaalia kuvauspäivien lisäksi.

Pariskunta osti keväällä omakotitalon Kouvolasta. Ohjelman kuvaaminen oli välillä pienokaisen isälle rasittavaa, sillä kuvauspäivien aikana hän ei pystynyt tekemään remonttia.

Mitä vinkkejä antaisitte tuoreille vanhemmille?

— Kannattaa vuorotella vauvan hoidossa öisin, jotta molemmat saavat levätä riittävästi. Silloin jaksaa paremmin vauva-arjen keskellä. Kannattaa otattaa vauvasta newborn -kuvia ammattivalokuvaajalla. Kuvista jää ainutlaatuiset muistot, kun vauva on pieni vain hetken aikaa.

Toisenlaiset äidit -sarja alkaa 19. syyskuuta Livillä.

Elina Iiskola

Elina Iiskola

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.